دولت باید توانا و کارآمد باشد/ با متخلفان در هر سطحی که هستند برخورد شود
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: همه مدیران دولتی باید در مقابل مشکلات با تحرک بیشتر و با احساس مسؤولیت مضاعف عمل کنند. باید با متخلفان در هر سطحی که هستند، برخورد شود.
حضرت آیتالله خامنهای در این جلسه، شرط اصلی موفقیت در همه عرصهها را برخورداری از «روحیه قوی، انگیزه، شجاعت و عزم راسخ» دانستند و افزودند: همه مدیران دولتی باید در مقابل مشکلات با تحرک بیشتر و با احساس مسئولیت مضاعف عمل کنند.
رهبر انقلاب اسلامی، تیم اقتصادی دولت را میاندار و محور اصلی کار و تحرک در کشور خواندند و همه دستگاهها را به هماهنگی با آن فراخواندند.
ایشان شرط دیگر غلبه بر تنگناها را ارسال تصویری مقتدر از دولت برشمردند و افزودند: تصویر دولت در چشم مردم باید تصویری توانا، کارآمد و تلاشگر باشد، زیرا نفس تلاشگری برای مردم جذاب و امیدوارکننده است.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین صداوسیما و دستگاههای تبلیغاتی را به انتقال تصویر درست از اقدامات دولت توصیه کردند و افزودند: البته بیان انتقادهای منطقی اشکالی ندارد، ضمن اینکه بخش عمدهای از تصویرسازی درست از دولت وابسته به عملکرد مسئولان است، یعنی مسئولان باید به میان مردم، کارگران و صنایع بروند و از نزدیک با آنها ارتباط برقرار کنند.
حضرت آیت الله خامنهای با مقتدرانه توصیف کردن مواضع رئیسجمهور کشورمان در اروپا افزودند: نشان دادن اقتدار در مقابل بیگانگان بویژه امریکاییها امری لازم است و این کار باید بهنگام، صریح و قاطع انجام شود.
«دنبال کردن جدی کارها با استفاده از امکانات و تواناییهای کشور» سفارش دیگر رهبر انقلاب اسلامی به مسئولان بود.
ایشان افزودند: البته طرفهای اروپایی موظفند تضمینهای لازم را در خصوص برجام بدهند اما نباید اقتصاد کشور به این موضوع گره زده و معطل آن شود.
حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر «لزوم گسترش روزافزون دیپلماسی و ارتباطات خارجی»، افزودند: به جز موارد معدودی همچون امریکا، روابط کشور با شرق و غرب باید هر چه بیشتر تقویت شود و تحرک عملیاتی و هدفمند دیپلماسی افزایش یابد.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به بیان چند توصیه و راهکار برای حل مشکلات اقتصادی پرداختند.
ایشان تهیه «نقشه راه اقتصادِ با ثبات» را لازم دانستند و افزودند: اگر نقشه راه اقتصاد تهیه شود، مردم و فعالان اقتصادی تکلیف خود را خواهند دانست و با احساس ثبات و آرامش به کمک دولت خواهند شتافت.
«تقویت بخش خصوصی» و «ضرورت برخورد قاطع با متخلفان» دو توصیه دیگر حضرت آیت الله خامنهای بود.
تاریخ : یکشنبه بیست و چهارم تیرماه سال 1397 | ساعت 23 و 17 دقیقه و 13 ثانیه | نویسنده : اسماعیل روحی | نظرات()
ولادت حضرت معصومه (علیها السلام )
در این روز در سال 173 ه دخت گرامى موسى بن جعفر (علیه السلام )،
حضرت فاطمه معصومه (علیها السلام ) به دنیا آمده است (723).
پدر بزگوار آن حضرت امام موسى بن جعفر (علیه السلام )،
و مادر مكرمه آن حضرت جناب نجمه (علیها السلام ) ولادت حضرت معصومه (علیها السلام )
در این روز در سال 173 ه دخت گرامى موسى بن جعفر (علیه السلام )، حضرت فاطمه معصومه (علیها السلام ) به دنیا آمده است (723).
پدر بزگوار آن حضرت امام موسى بن جعفر (علیه السلام )، و مادر مكرمه آن حضرت جناب نجمه (علیها السلام ) مادر امام رضا (علیه السلام ) است . نام مباركش فاطمه ، لقب آن حضرت معصومه و در خانواده امام هفتم (علیه السلام ) حضرت معصومه (علیها السلام ) را ((فاطمه كبرى )) مى خواندند(724).
مادر امام رضا (علیه السلام ) است . نام مباركش فاطمه ، لقب آن حضرت معصومه و در خانواده امام هفتم (علیه السلام ) حضرت معصومه (علیها السلام ) را ((فاطمه كبرى )) مى خواندند(724).
تاریخ : یکشنبه بیست و چهارم تیرماه سال 1397 | ساعت 22 و 20 دقیقه و 25 ثانیه | نویسنده : اسماعیل روحی | نظرات()

تاریخ : یکشنبه بیست و چهارم تیرماه سال 1397 | ساعت 22 و 17 دقیقه و 17 ثانیه | نویسنده : اسماعیل روحی | نظرات()
بسته 12 گانه دولت را باید به فال نیک گرفت/ مشکل کشور در این پنج سال «سوءمدیریت» بود نه «تحریم»
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: در این پنج سال، مشکل اصلی تحریم نبود. باید روشن شود که سوءمدیریت، نفهمیهای مدیریتی، کمکاریها، تنبلیها، پشتمیزنشینیها و خوشبینیهای مفرط نسبت به آمریکا و اروپا، کار دست کشور داده است.
محمّد سلیمانی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی و وزیر اسبق ارتباطات در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس با اشاره به برنامه پیشنهادی رئیس سازمان برنامه و بودجه به رئیس جمهور برای مقابله با تحریمها گفت: به نظر میرسد دولت فهمیده است که باید به درون برگردد و با اتکا به درون، فرمان کشور را هدایت کند و همین را باید به فال نیک گرفت.
وی ادامه داد: اگر واقعیت داشته باشد که دولت، دیگر از تکیه به غرب و کدخدا، ناامید شده باشد، این اتفاق را باید به فال نیک گرفت و خود این، یک قدم بسیار مثبت است که الان برداشته شده است.
سلیمانی با بیان اینکه جزییات این برنامهها ارائه نشده و صرفاً در حد عناوینی کلّی است، تصریح کرد: همین عناوین نشان میدهد که دولت تغییر نگرش داده و در مسیر صحیح حرکت میکند.
وزیر اسبق ارتباطات با بیان اینکه دولت باید از مسیری که در این پنج سال طی شد و منجر به فرصتسوزی شد، برگردد و از فرصتهایی که ملّت ایران در اختیار دولت قرار داده و ظرفیتهایی که وجود دارد، استفاده کند، تصریح کرد: حتماً باید از این نامه و حرکت دولت استقبال کنیم.
برنامه 12 گانه، خاک خواهد خورد اگر...
سلیمانی با بیان اینکه ظاهراً دولت از حالت خودشیفتگی دست برداشته، اظهار داشت: این برنامهها مجری میخواهد؛ مجری اگر هنوز رویکردش این باشد که منتظر گرم شدن آب از اروپاییها باشد، باز اتفاقی نخواهد افتاد و این برنامهها خاک خواهد خورد.
وی ادامه داد: تجربه این پنج ساله نشان داده که افراد خسته، پیر و بیانگیزه، نمیتوانند این بسته را اجرایی کنند. پس دولت به افرادی نیاز دارد که تا بُن دندان به این برنامهها اعتقاد داشته باشند. پس باید یک تغییر و تحوّل اساسی در هیأت حاکمه دولت و قوه اجرایی صورت بگیرد.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه با افراد کنونی نمیشود کاری از پیش برد، خاطرنشان کرد: افرادی که تا کسی عطسهای میکرد کیفشان را زیر بغل میگذاشتند و برای مذاکره، راهی آمریکا و اروپا میشدند. باید افرادی حضور داشته باشند که به جای کیف، پاشنه کفش را بکشند و کمر را محکم ببندند و از این استان به آن استان و از این شهر به آن شهر، حرکت کنند تا اعتماد مردم را به دولت جلب کنند.
دولت باید ماشینش را روشن کند
تاریخ : جمعه بیست و دوم تیرماه سال 1397 | ساعت 20 و 13 دقیقه و 23 ثانیه | نویسنده : اسماعیل روحی | نظرات()
از انتقاد به ترویج تفکر رضاخانی در جامعه تا نقشه اروپاییها برای سرکیسه کردن ایران
نماز جمعه 22 تیرماه در حالی با حضور پرشکوه مردم ولایتمدار در سراسر کشور برگزار شد که بیشتر خطبهها به تأکید ائمه جمعه بر صرفهجویی در مصرف آب، طرح مشکلات اقتصادی، بحث برجام و تنها ماندن آمریکا در سیاستهای اتخاذی علیه ایران اختصاص داشت.
بیشتر خطبههای امامان جمعه حول محور مشکلات و مسائل اقتصادی و راهکارهای حل این مشکل بود، بررسی برجام و بدعهدی آمریکا، لزوم صرفهجویی در مصرف آب و برق با توجه به قطعی مکرر برق، لزوم مدیریت بازار ارز توسط دولت، نقشه دشمن برای ایران اسلامی، ضرورت برخورد محکم با مفسدان اقتصادی، نقش تأثیرگذار شورای نگهبان در نظارت بر مصوبات مجلس و نظارت بر انتخابات و ... از دیگر مباحث مطرح شده در خطبههای ظهر امروز بود.
* آمریکا در اعمال تحریمها علیه ایران تنها مانده است
امام جمعه تبریز با اشاره به سفر معاون وزیر آمریکا به منطقه، گفت: او در این سفر از کشورهای عرب خواسته که در تحریمها علیه ایران با آمریکا همراهی کنند، اما در حقیقت همه این کارها نشان از آن است که آمریکا در اعمال تحریمها علیه ایران تنها مانده است.
حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم اضافه کرد: حتی مجامع بینالمللی هم از اقدام آمریکا حمایت نکرده است و اتحادیه اروپا با یک بسته پیشنهادی اعلام کردند که حاضر به خرید روزانه یکمیلیون بشکه نفت از ایران هستند.
وی با بیان اینکه کشور چین نه تنها آمریکا را حمایت نکرده بلکه در جنگ تجاری نیز خرید نفت از آمریکا را کاهش داده است، افزود: کشور چین در یک اقدام جالب، برای تمام کالاهای وارداتی از آمریکا تعرفه ویژهای گذاشته است که این کار زیانی بزرگ برای آمریکا محسوب میشود.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی با تأکید به اینکه آمریکا نسبت به سال ۹۱ در انزوا قرار دارد، توضیح داد: آمریکا تلاش میکند تا این ضعف خود را با عملیات روانی و تبلیغات گسترده جبران کرده و مردم ایران را نگران کند.
* اهل منطق و مذاکره هستیم اما نه با سفاکان
امام جمعه قم گفت: همه مستکبران و نوکران آنها بسیج شدهاند که شما ملت را از پا در بیاورند، در پس این چهرههای شیطانی شخصیتهای متزلزل قرار دارد؛ ما اهل منطق هستیم ولی با افراد اهل منطق مذاکره میکنیم نه با سفاکان عالم.
آیتالله علیرضا اعرافی تصریح کرد: به فضل خدا ملت از امام عاشورا یاد گرفته است که تسلیم این زورها نشود و سخن دل و زبان آنها «هیهات منا الذله است».
* سیاسی شدن مسئله بدحجابی/ مردم از شرایط اقتصادی ناراحت هستند
تاریخ : جمعه بیست و دوم تیرماه سال 1397 | ساعت 20 و 10 دقیقه و 06 ثانیه | نویسنده : اسماعیل روحی | نظرات()
تاریخ : جمعه بیست و دوم تیرماه سال 1397 | ساعت 20 و 03 دقیقه و 40 ثانیه | نویسنده : اسماعیل روحی | نظرات()

تاریخ : دوشنبه هجدهم تیرماه سال 1397 | ساعت 09 و 27 دقیقه و 32 ثانیه | نویسنده : اسماعیل روحی | نظرات()
25 شوال
1. شهادت امام صادق (علیه السلام )
امام صادق (علیه السلام ) در سال 148 ه در چنین روزى وفات یافت (719). در شهادت حضرت نیمه رجب و نیمه شوال را هم گفته اند(720).
شهادت آن حضرت به سبب انگور زهر آلودى بود كه منصور به آن حضرت خورانید(721). مدت امامت آن حضرت 34 سال و عمر شریفشان 65 سال بود.
دران امامت آن حضرت همزمان با هفت نفر از زمامداران غاصب بود كه عبارتند از: هشام بن عبد الملك ، ولید بن یزید بن عبد الملك ، یزید بن ولید، ابراهیم بن ولید و مروان حمار از بنى امیه و سفاح و منصور دوانیقى از بنى عباس .
فرزندان آن حضرت هفت پسر و سه دخترند: حضرت موسى بن جعفر (علیه السلام )، اسماعیل ، عبد الله ، محمد دیباج ، اسحاق ، على عریضى (على بن جعفر مدفون در قم ) عباس ،ام فروه ، اسماء فاطمه (722).
تاریخ : دوشنبه هجدهم تیرماه سال 1397 | ساعت 09 و 22 دقیقه و 03 ثانیه | نویسنده : اسماعیل روحی | نظرات()
رهبر انقلاب یادگار همه شخصیتهای شهید انقلاب
امام جمعه موقت تهران گفت: شهید بهشتی، ولایت فقیه را حاکمیت خدا میدید و در برابر آن تسلیم بود، لذا در مقابل هجمههای شدید مخالفان داخلی و خارجی منفعل نمیشد.
صدیقی با بیان اینکه در این انقلاب همه اقشار به صحنه آمدند و وقتی یک اعجازی از دین در قالب انقلاب اسلامی رخ داد، تازه شرق و غرب بیدار شدند، تصریح کرد: دیدند یک انقلاب دینی محقق شده و به وحشت افتادند لذا به تکاپو افتادند که انقلاب را در نطفه خفه کنند، اما به توطئهها اکتفا نکردند و گفتند باید موتور این انقلاب را که شخصیتهای آن هستند از کار انداخت.
وی در ادامه با بیان اینکه شهید بهشتی یک انسان وارسته حکیم مدیر مدبر و دارای ظرفیت جهانی و آشنا به شرق و غرب و یک فقیه تمام عیار بود، گفت: سعه صدری که داشت در نوع خودش بی نظیر بود، دشمنان و مخالفان را تحمل می کرد، منفعل نمیشد، عکسالعملی زندگی نمیکرد.
امام جمعه موقت تهران گفت: شهید بهشتی، ولایت فقیه را حاکمیت خدا می دید و در برابر آن تسلیم بود، لذا در مقابل هجمه های شدید مخالفان داخلی و خارجی منفعل نمی شد.
وی در ادامه گفت: شهید بهشتی در مظلومیت شبیه امیرالمونین بود، قبل از این که شخص او را به شهادت برسانند، شخصیت او را شهید کردند، اما خون او روشنگری کرد زیرا با قلم و گفتار نمی شد روشنگری کرد.
صدیقی افزود: نگرانم مسئولانی که نمیتوانند کار کنند، مردم را جوری ناامید کنند که شخصیتهای زنده امروز که شبیه شهید بهشتی هستند، مانند او مظلوم واقع شوند، که در این صورت، برای حفظ انقلاب نیاز به خون اینها شود.
وی گفت: رهبر انقلاب یادگار همه شخصیتهای شهید انقلاب است و هر کس را یاد کنیم باید ایشان را ببوییم.
صدیقی ادامه داد: امام خمینی، شهید بهشتی ها را متجلی کرد، بحر عمیقی بود که لؤلؤ و مرجانها را عرضه کرد.
امام جمعه موقت تهران گفت: شهید بهشتی، ابتکارات فراوانی در دستگاه قضا به وجود آورد و اگر فرد بهتری را داشت، او را در راس دستگاه قضا قرار می داد.
امام جمعه موقت تهران گفت: شهید بهشتی، ولایت فقیه را حاکمیت خدا میدید و در برابر آن تسلیم بود، لذا در مقابل هجمههای شدید مخالفان داخلی و خارجی منفعل نمیشد.
صدیقی با بیان اینکه در این انقلاب همه اقشار به صحنه آمدند و وقتی یک اعجازی از دین در قالب انقلاب اسلامی رخ داد، تازه شرق و غرب بیدار شدند، تصریح کرد: دیدند یک انقلاب دینی محقق شده و به وحشت افتادند لذا به تکاپو افتادند که انقلاب را در نطفه خفه کنند، اما به توطئهها اکتفا نکردند و گفتند باید موتور این انقلاب را که شخصیتهای آن هستند از کار انداخت.
وی در ادامه با بیان اینکه شهید بهشتی یک انسان وارسته حکیم مدیر مدبر و دارای ظرفیت جهانی و آشنا به شرق و غرب و یک فقیه تمام عیار بود، گفت: سعه صدری که داشت در نوع خودش بی نظیر بود، دشمنان و مخالفان را تحمل می کرد، منفعل نمیشد، عکسالعملی زندگی نمیکرد.
امام جمعه موقت تهران گفت: شهید بهشتی، ولایت فقیه را حاکمیت خدا می دید و در برابر آن تسلیم بود، لذا در مقابل هجمه های شدید مخالفان داخلی و خارجی منفعل نمی شد.
وی در ادامه گفت: شهید بهشتی در مظلومیت شبیه امیرالمونین بود، قبل از این که شخص او را به شهادت برسانند، شخصیت او را شهید کردند، اما خون او روشنگری کرد زیرا با قلم و گفتار نمی شد روشنگری کرد.
صدیقی افزود: نگرانم مسئولانی که نمیتوانند کار کنند، مردم را جوری ناامید کنند که شخصیتهای زنده امروز که شبیه شهید بهشتی هستند، مانند او مظلوم واقع شوند، که در این صورت، برای حفظ انقلاب نیاز به خون اینها شود.
وی گفت: رهبر انقلاب یادگار همه شخصیتهای شهید انقلاب است و هر کس را یاد کنیم باید ایشان را ببوییم.
صدیقی ادامه داد: امام خمینی، شهید بهشتی ها را متجلی کرد، بحر عمیقی بود که لؤلؤ و مرجانها را عرضه کرد.
امام جمعه موقت تهران گفت: شهید بهشتی، ابتکارات فراوانی در دستگاه قضا به وجود آورد و اگر فرد بهتری را داشت، او را در راس دستگاه قضا قرار می داد.
تاریخ : چهارشنبه ششم تیرماه سال 1397 | ساعت 21 و 27 دقیقه و 07 ثانیه | نویسنده : اسماعیل روحی | نظرات()
قوه قضاییه باید ملجأ مورد اطمینان و پناهگاه آرامش بخش مردم باشد
حضرت آیتالله خامنهای فرمودند: اگر دستگاه قضا در ادای وظایف خود به خوبی عمل کند، مردم از حاکمیت خرسند و راضی خواهند بود و اگر وظایف، ناقص و بد انجام شود، مردم از حاکمیت ناخرسند خواهند شد.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود، ضمن تبریک روز و هفته قوه قضائیه و همچنین تشکر از گزارش جامع و کامل آیت الله آملی لاریجانی درخصوص عملکرد این قوه، نامگذاری هفتهای به نام دستگاه قضایی را در سالروز شهادت آیت الله بهشتی همانند بسیاری از مناسبتهای تقویمی نظام اسلامی، شهادتبنیان و بر پایه فداکاری در راه خدا خواندند و گفتند: این موضوع، وظایف و انتظارات از قوه قضاییه را از یک مجموعه اداری صرف فراتر می برد و جهاد همهجانبه و ایثار و از خود گذشتگی برای رسیدن به اهداف عالی را سرلوحه این دستگاه قرار میدهد.
حضرت آیت الله خامنه ای با قدردانی از رئیس، مسئولان و بدنه قوه قضاییه، وظیفه این قوه را حاکمیتی و بسیار حساس دانستند و افزودند: اگر دستگاه قضایی در ادای وظایف خود یعنی «قضاوت، پایان دادن به اختلافها و نزاعها و مجازات متخلفان از قانون» بهخوبی عمل کند، مردم از حاکمیت، خرسند و راضی خواهند بود و اگر وظایف، ناقص و بد انجام شوند، مردم از حاکمیت، ناخرسند خواهند شد.
ایشان اجرای صحیح و قاطعانه وظایف دستگاه قضایی را در زندگی مردم دارای تأثیرات فراوان برشمردند و خاطرنشان کردند: همانگونه که بارها تأکید شده، قوه قضاییه باید مظهر عدالت و پناهگاه ملت باشد و مردم اطمینان خاطر داشته باشند که هر جا با مظلمه یا تخلفی از قانون مواجه شدند، با مراجعه به دستگاه قضایی می توانند حق خود را با آسودگی خاطر بگیرند.
رهبر انقلاب اسلامی، ورود دستگاه قضایی در موضوعات مرتبط با حقوق عامه و مسائل زندگی روزمره مردم را از وظایف مهم این دستگاه دانستند و گفتند: باید در مردم این اطمینان بهوجود آید که در موارد مربوط به حقوق عامه، اگر به مراجع قضایی مراجعه کنند، حقوق آنها احیا خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین لازمه تحول در دستگاه قضایی را تعیین شاخصهای دقیق و زمانبندی دانستند و تأکید کردند: تحول، بهصورت تدریجی امکانپذیر نیست و باید، سریع و با شتاب مناسب باشد تا خود را نشان دهد.
ایشان با اشاره به موضوع مهم افکار عمومی و لزوم جلب اعتماد مردم و ضعف قوه قضائیه در این بخش، افزودند: ما باید در مقابل دشمن و بدخواه و توطئهگر و تهمتزن با قاطعیت عمل کنیم اما در مقابلِ مردم باید با تواضع و دلسوزی و محبت وارد شد و با آنان تفاهم کرد تا بتوان اعتماد افکار عمومی را جلب کرد.
رهبر انقلاب اسلامی، جلب افکار عمومی و اعتمادسازی را از کارهای اساسی همه دستگاهها بهویژه دستگاه قضایی و ضابطان آن دانستند و گفتند: اعتمادسازی نیازمند دو رکن اصلی است، یکی کار عملی و دیگری تبلیغات.
تاریخ : چهارشنبه ششم تیرماه سال 1397 | ساعت 21 و 16 دقیقه و 26 ثانیه | نویسنده : اسماعیل روحی | نظرات()